Hotel Aveny

Hotel Aveny

Rådhusesplanaden 14
903 28 Umeå
Tel +46 (0)90 13 41 00
Fax +46 (0)90 13 41 80
Epost hotelaveny@profilhotels.se
Frukost ingår Wifi ingår Mitt i city
Hotel Aveny är designhotellet mitt i centrala Umeå. Hotellet är utformat för dig med höga krav på kvalitet och service och som söker ett boende med spännande och annorlunda design. Alla våra rum är utrustade med Carpe Diem sängar, rainshower-dusch, TV, Wi-Fi och minibar. Hotellets sviter har dessutom jacuzzi och bastu. Som gäst hos oss har du fri tillgång till Formtoppen i samma byggnad, ett av stans fräschaste gym.
Hotellets egen restaurang, Angelini, serverar à la carte-rätter inspirerade av det italienska-amerikanska köket. Önskar du något lättare att äta eller bara något att dricka är du välkommen till vår trevliga lounge bar. Föredrar du pubmiljö, rustikare vällagad mat och en öl eller whisky är du välkommen till vår egen pub, Pipes of Scotland. Vår populära nyrenoverade konferensvåning med modern teknik och personlig service gör ditt möte och konferens effektiv och lyckad.
Ta del av våra
erbjudanden

Upplev en ny stad i sommar!

Vi firar sommaren med extra sköna sommarpriser på våra tio ProfilHotels. Välkommen att boka på något av våra tio hotell i Sverige och Danmark!

Guitars – the Museum

Guitars - The Museum ligger centralt mellan Norrlandsoperan & Folkets Hus. Värt ett besök. Glöm inte lägga till ett par biljetter i din varukorg.
Upplev våra
Rum
Stay in touch
Hos oss kan du alltid hålla kontakten med nära och kära.
Vi erbjuder gratis wifi på alla våra hotel.
Upplev våra
Möten
Konferens och möten handlar om att inspireras och att engagera. Kunna diskutera, föreläsa eller hålla bolagstämman med modern teknik, inspirerande lokaler och uppiggande mat och dryck. På samtliga ProfilHotels har vi konferens och mötesmöjligheter i små och stor utsträckning. Med alla sorters möten menar vi just vad vi säger. Vi anpassar oss efter ditt önskemål och hoppas kunna hjälpa till med vad just ditt möte kräver. För att göra det så enkelt som möjligt för dig som bokare har vi också färdiga paket. Dessa hittar du under respektive hotells konferensdel. Teknisk utrustning och annat mötesmaterial ingår alltid när du bokar en konferens på ProfilHotels.
avnjut
Mat & dryck
På Hotel Aveny kan du avnjuta en utsökt middag på Angelini eller smaka på goda drinkar i Lobbybaren eller också släcka törsten på puben, Pipes of Scotland.
Angelini är vårt amerikanskitalienska restaurangkoncept där vi servererar allt från klassiska italienska rätter och amerikanska steaks till fräscha sallader. Allt tillagat med kärlek och omsorg, alltid med så närproducerade råvaror som möjligt. Här serveras även hotellets ljuvliga frukostbuffé och dagens lunch måndag till fredag.
Lobbybaren erbjuder en Continental atmosfär och mingel över ett glas Champagne eller cocktails, ofta till livemusik. Pipes of Scotland är vår skottlandinspirerade pub med en egen speciell karaktär och inredning. Vi erbjuder ett brett sortiment av öl- och whisky samt en mycket trevlig meny med olika välsmakande rätter.
Även om ni inte bor på hotellet så kan ni självklart komma förbi och ha ett frukostmöte och njuta av vår goda frukost. Priset är 165kr för externa gäster.
Läs mer på pipesofscotland.se
Tisdag – fredag: 17:00 – 23:00
Lördag: 17.00 – 23.00
Söndag: Stängt
Tel: +46 (0)90 13 41 00
Epost: restaurang.angelini@profilhotels.se
Måndag: Stängt
Tisdag: 17:00 – 23:00
Onsdag – torsdag 17.00 – 01.00
Fredag – lördag: 16.00 – 02.00
Söndag: Stängt
Tel: +46 (0)90-13 41 00