Välkommen till Umeå

Hotell & Restauranger

Umeå
Hotel Aveny

Hotel Aveny är designhotellet mitt i centrala Umeå. Hotellet är utformat för dig med höga krav påkvalitet och service och som söker ett boende med spännande och annorlunda design.

Läs mer

Umeå
Angelini

Angelini är vårt amerikanskitalienska restaurangkoncept där vi servererar allt från klassiska italienska rätter och amerikanska steaks till fräscha sallader. Allt tillagat med kärlek och omsorg. Vi använder alltid så närproducerade råvaror som möjligt.

Läs mer

Umeå
Pipes of Scotland

Pipes of Scotland är vår pub, med allt som hör skotsk gästfrihet till: trevlig stämning, stort öl- och whiskysortiment, välsmakande mat och skotska traditioner. Här ska alla trivas och känna sig hemma. Även om du är nybörjare på whisky eller om du är en riktig kännare, så är du välkommen. Vi har ett utbud av hela 58 olika sorters whisky. Och inte nog med det; vi kan öl och god mat också!

Läs mer

Ta del av våra
erbjudanden

Upplev en ny stad i sommar!

Vi firar sommaren med extra sköna sommarpriser på våra tio ProfilHotels. Välkommen att boka på något av våra tio hotell i Sverige och Danmark!

Guitars – the Museum

Guitars - The Museum ligger centralt mellan Norrlandsoperan & Folkets Hus. Värt ett besök. Glöm inte lägga till ett par biljetter i din varukorg.
Stay in touch
Hos oss kan du alltid hålla kontakten med nära och kära.
Vi erbjuder gratis wifi på alla våra hotel.

Destination

Umeå

Välkommen till Umeå som är Norra Sveriges mest befolkningsrika kommun. Umeå är en stor stad som erbjuder fin natur, ett engagerat näringsliv och ett brett utbud med restauranger och shopping. Här finns även Umeå Universitet som har nästan 37000 studenter vilket gör Umeå till en levande stad.

Vägarna hit är många. Umeå Airport ligger endast ett par kilometer från stadskärnan. Du tar dig även hit smidigt med tåg och bil. Friluftslivet i Umeå präglas av läget nära hav, kust, skog och älv och av årstidsväxlingar med rejäla snövintrar och soliga badsomrar.

Varmt välkommen till Umeå.