Central Hotel

Central Hotel

Frukost ingår Wifi ingår Mitt i city
Mitt i Stockholm på en av dess intressantaste huvudgator, Vasagatan, ligger Central Hotel. Inom bekvämt gångavstånd finns huvudstadens alla nöjen, shopping och kultur. Centralstationen med Arlanda Express och Flygbussar ligger på andra sidan gatan. Central Hotel erbjuder med personlig service det lilla hotellets charm mitt i storstadens pulserande liv.
En puls och en ljudnivå som dock inte når in till dig när du sover i våra nyrenoverade hotellrum med sköna sängar. Profilhotels generösa frukostbuffé serveras i vår restaurang, La Gare. En mycket uppskattade fransk bistrorestaurang. Kaffe står för dig som gäst uppdukad dygnet runt i vår lobby. Kostnadsfritt Wi-Fi, lobbybar och parkeringsgarage liksom en helt ny konferensvåning finns i vår bekväma och avkopplande hotellmiljö.
Ta del av våra
erbjudanden
Upplev våra
Rum
Stay in touch
Hos oss kan du alltid hålla kontakten med nära och kära.
Vi erbjuder gratis wifi på alla våra hotel.
Upplev våra
Möten
Den 1 juni 2015 slår vi upp portarna för en ny konferensvåning på Central Hotel. Kapaciteten blir upp till 100 personer, fördelat på 5 mötesrum samt mingelyta. I direkt anslutning till möteslokalerna finner ni en ostörd innergård i en vacker miljö. Här njuter ni av en god kopp kaffe eller varför inte ett glas bubbel under bar himmel. Lokalerna är moderna med fokus på kvalitet och den senaste konferenstekniken. Med det centrala läget och närheten till alla kommunikationer är det ett utmärkt ställe att mötas på.
avnjut
Mat & dryck
På Central Hotel kan du avnjuta en utsökt middag eller smaka på goda drinkar samtidigt som du lyssnar till fransk musik i restaurang La Gare med fönster ut mot Vasagatan. Här serveras även hotellets ljuvliga frukostbuffé. Har du bråttom på morgonen finns det möjlighet att ta med dig frukosten när du lämnar hotellet. Vi packar en B-FAST frukostpåse som du kan äta då det passar dig. Säg bara till i receptionen så ordnar vi så att du får med dig det du behöver för en bra start på dagen. I lobbyn står alltid kaffe och kaka uppdukat om du är sugen på något mindre.
Vår franska bistro bredvid hotellet har temat Un hommage à L´Entrecôte och har som det låter hämtat mycket av sin inspiration från Paris som hyllar enkelheten i god mat och gott sällskap. La Gare är ett blygsamt krypin med en rätt och en sås, men med en skrytsam dessertlista. Krögare är Reine Sjödin, tillika Head Chef i Profilrestauranger.
Franskt på restaurang La Gare i anslutning till Central Hotel i Stockholm.
Måndag – fredag: 12.00 – 23.00
Lördagar: 14.00 – 23.00
Söndagar: Stängt

Gatuadress: Vasagatan 38, Stockholm (nära T-Centralen)
Tel: +46 (0)8-566 209 00
E-post: info@lagare.nu