Välkommen till Stockholm

Hotell & Restauranger

Stockholm
Hotel Riddargatan

Hotel Riddargatan är beläget i hjärtat av Stockholms innerstad med Stureplan alldeles runt hörnet med ett oändligt utbud av shopping, restauranger och nöjen. Alla våra hotellrum är utrustade med bl.a. Carpe Diem sängar, rainshower duschar, TV, kostnadsfritt Wi-Fi,allt för att du som gäst ska trivas hos oss.

Läs mer

Stockholm
Central Hotel

Mitt i Stockholm på en av dess intressantaste huvudgator, Vasagatan, ligger Central Hotel. Inom bekvämt gångavstånd finns huvudstadens alla nöjen, shopping och kultur. Centralstationen med Arlanda Express och Flygbussar ligger på andra sidan gatan. Central Hotel erbjuder med personlig service det lilla hotellets charm mitt i storstadens pulserande liv.

Läs mer

Stockholm
La Gare

Ett blygsamt krypin med en skrytsam dessertmeny. En krog som är långt mer fransk än grodlår, escargot och snorkiga servitörer. Ett ställe där alla kan få ta en paus, äta gott och prata högt. Un hommage à L´Entrecôte är temat på restaurangen som hyllar enkelheten i god mat och gott sällskap.

Läs mer

Stockholm
Pipes

Pipes är vår pub, med allt som hör skotsk gästfrihet till: trevlig stämning, stort öl- och whiskysortiment, välsmakande mat och skotska traditioner. Här ska alla trivas och känna sig hemma. Även om du är nybörjare på whisky eller om du är en riktig kännare, så är du välkommen. Vi har ett utbud av hela 58 olika sorters whisky. Och inte nog med det; vi kan öl och god mat också!

Läs mer

Ta del av våra
erbjudanden

Upplev en ny stad i sommar!

Vi firar sommaren med extra sköna sommarpriser på våra tio ProfilHotels. Välkommen att boka på något av våra tio hotell i Sverige och Danmark!

Hotellpaket med show på Golden Hits

Boka vårt paketerbjudande med boende på Hotel Riddargatan i centrala Stockholm, show och 3-rättersmiddag på Golden Hits!

Hotellpaket med Alcazar – Disco Defenders, på Hamburger Börs

Ett glittrigt paketerbjudande med show på Hamburger Börs - Alcazar - kombinerat med en mysig hotellvistelse med middag.

Möten, Mingel, Mat

Våra möteslokaler är utrustade med den absolut senaste tekniken.

Utan barn i stan

Utan barn i stan - Prova vårt omtyckta helgpaket för vinterstressade föräldrar som vill uppleva lite tid på egen hand…

Bröllopspaket Riddargatan

Allt vad livet bäst kan lova, önska vi er i bröllopsgåva. Avsluta er speciella dag hos oss på mysiga Hotel Riddargatan i Stockholm.

Wallmanspaketet

På mysiga Hotel Riddargatan bor man bekvämt och mycket centralt. Kombinera er vistelse med en oförglömlig kväll – på Wallmans Stockholm!
Stay in touch
Hos oss kan du alltid hålla kontakten med nära och kära.
Vi erbjuder gratis wifi på alla våra hotel.

Destination

Stockholm

Stockholm, en av världens vackraste huvudstäder är byggd på 14 öar sammanlänkade av 57 broar. De vackra byggnaderna, grönskan, den friska luften och närheten till vattnet är kännetecken för staden.

Stockholm med sin 750-åriga historia och rika kulturliv erbjuder ett stort utbud av museer och sevärdheter i världsklass. Det flesta sevärdheterna nås till fots och det finns goda möjligheter att hinna med att uppleva mycket på kort tid.

Varmt välkommen till Stockholm!