Hotel President

Hotel President

Vattengränden 11
602 22 Norrköping
Tel. +46 (0)11 12 95 20
Fax. +46 (0)11 10 07 10
hotelpresident@profilhotels.se
Frukost ingår Wifi ingår Mitt i city
Hotel President är en färgstark designupplevelse för hela familjen. Här har färg, teknik och spännande idéer skapat en trivsam miljö. Med ett centralt läge har du nära till allt. Hotel President är beläget med gångavstånd till buss- och tågstationen samt har bra parkeringsmöjligheter. Våra rum är utrustade med Carpe Diem sängar, rainshower duschar, TV och gratis Wi-Fi allt för att du som gäst ska trivas hos oss.
Vår fantastiska frukostbufféingår alltid för dig som är gäst hos. I vår bar –The Side Bar –serveras mat och dryck för både stora och små.
Ta del av våra
erbjudanden
Upplev våra
Rum
Stay in touch
Hos oss kan du alltid hålla kontakten med nära och kära.
Vi erbjuder gratis wifi på alla våra hotel.
Upplev våra
Möten
Hotel President erbjuder en ljus och modern konferenslokal med plats för upp till 40 personer i skolsittning. Lokalen är 72 kvm stor och utrustad med projektor, Wi-Fi, block & penna samt godis, frukt och vatten. Vi erbjuder allt från dagskonferens till helpension. Kombinera ditt möte med en lättare lunch eller en avslutningsdrink i vår bar, The SideBar.
avnjut
Mat & dryck
Välkommen till The Side Bar som är vår cocktailbar med perfekt läge mitt i Norrköping. Modern design präglar baren där vi serverar mat och dryck för både stora och små. Läs mer på The Side Bar.
Hotellets ljuvliga frukostbuffé ingår alltid när du bor hos oss. Har du bråttom på morgonen finns det möjlighet att ta med dig frukosten när du lämnar hotellet. Vi packar en B-FAST frukostpåse som du kan äta då det passar dig. Säg bara till i receptionen så ordnar vi så att du får med dig det du behöver för en bra start på dagen.
Måndag – Torsdag: 17.00 – 23.00
Fredag – Lördag: 17.00 – 01.00
Söndagar: Stängt
Tel: +46 (0)11 12 95 20

E-post: hotelpresident@profilhotels.se