Välkommen till Norrköping

Hotell & Restauranger

Norrköping
Hotel President

Hotel President är en färgstark designupplevelse för hela familjen. Här har färg, teknik och spännande idéer skapat en trivsam miljö. Med ett centralt läge har du nära till allt. Hotel President är beläget med gångavstånd till buss- och tågstationen samt har bra parkeringsmöjligheter.

Läs mer

Norrköping
The Side Bar

The Side Bar är vår designerbar. En cocktailbar med det lilla extra – och perfekt läge mitt i Norrköping. Warning – a visit may cause side effects!

Läs mer

Ta del av våra
erbjudanden
Stay in touch
Hos oss kan du alltid hålla kontakten med nära och kära.
Vi erbjuder gratis wifi på alla våra hotel.

Destination

Norrköping

Norrköping är en grön stad med många parker och strövområden. Genom staden rinner Motala Ström som av Norrköpingsborna bara kallas Strömmen. På båda sidor om Strömmen går vackra promenadvägar som leder längs forsar och fall.

Besök gärna något av stadens museum med flera olika utställningar. Gör en utflykt till Kolmårdens Djurpark och möt vilda djur på riktigt. Shoppa i någon av centrumgalleriorna eller i det pittoreska Knäppingsborg.

Under vinterhalvåret blir Norrköping en Stad i ljus. Den konstnärliga belysningen ger staden en sagolik magi.

Det är enkelt att ta sig runt i innerstaden till fots men blir du trött finns alltid de gula spårvagnarna nära tillhands. Det är alltid rätt tid att besöka Norrköping!

Välkommen!