Hotel Garden

Hotel Garden

Frukost ingår Wifi ingår Mitt i city
Precis intill Malmös huvudgata, Södergatan, ligger Hotel Garden. Här har du bekvämt gångavstånd till Centralstationen, nöjen, shopping, kultur och med bara 200 meter till flygbussen som tar dig till Malmö Airport. I storstadspulsen erbjuder Hotel Garden det personliga hotellets charm. Hotellet har 170 ljusa och bekväma rum, en restaurang, en lobbybar samt 4 konferenslokaler för möten av alla storlekar.
En stor del av våra rum är belägna med fönster mot våra unika takträdgårdar, resterande har fönster mot gatan och utsikt över Malmös takåsar. Den generösa frukostbuffén serveras i vår mysiga restaurang Brasserie Garden. För att ytterligare göra din vistelse så bekväm som möjligt erbjuder vi kostnadsfritt Wi-Fi i samtliga utrymmen, tillgång till rabatterat parkeringsgarage med direktanslutning till hotellet, relaxavdelning med bastu samt fritt inträde till ett av Malmös största gym, Forum.
Ta del av våra
erbjudanden

Upplev en ny stad i sommar!

Vi firar sommaren med extra sköna sommarpriser på våra tio ProfilHotels. Välkommen att boka på något av våra tio hotell i Sverige och Danmark!

Köpenhamnspaket

Kombinera storstadspulsen på båda sidor av sundet. Ta med din livspartner eller vän till Malmö, för att sedan göra äventyret ännu större med en dagstur över bron. Njut av goda smörrebröd på Nyhamn, strosa längs ströget eller varför inte en åktur på Tivoli?
Upplev våra
Rum