Välkommen till Malmö

Hotell & Restauranger

Malmö
Hotel Garden

Precis intill Malmös huvudgata, Södergatan, ligger Hotel Garden. Här har du bekvämt gångavstånd till Centralstationen, nöjen, shopping, kultur och med bara 200 meter till flygbussen som tar dig till MalmöAirport.

Läs mer

Ta del av våra
erbjudanden

Upplev en ny stad i sommar!

Vi firar sommaren med extra sköna sommarpriser på våra tio ProfilHotels. Välkommen att boka på något av våra tio hotell i Sverige och Danmark!

Köpenhamnspaket

Kombinera storstadspulsen på båda sidor av sundet. Ta med din livspartner eller vän till Malmö, för att sedan göra äventyret ännu större med en dagstur över bron. Njut av goda smörrebröd på Nyhamn, strosa längs ströget eller varför inte en åktur på Tivoli?
Stay in touch
Hos oss kan du alltid hålla kontakten med nära och kära.
Vi erbjuder gratis wifi på alla våra hotel.

Destination

Malmö

Malmö är Sveriges tredje största stad. Malmö kallas för ”Parkernas stad”, detta för sina många, grönskande parker.

Vackra Västra Hamnen är ett underbart lapptäcke av olika arkitektoniska stilar och en förebild i ekologiskt bostadstänkande. Sveriges näst högsta byggnad, Turning Torso är bara ett av många exempel.

Som shoppingstad har Malmö ett härligt utbud. Allt från stora butikskedjor till mindre boutiquer eller varför inte besöka ett av Sveriges största shoppingcenter - Emporia.

Malmö erbjuder också ett imponerande restaurangutbud. Här kan man besöka restauranger som tilldelats Michelinstjärnor eller avnjuta en god middag på en av våra trevliga kvarterskorgar.