Richmond Hotel

Richmond Hotel

Vester Farimagsgade 33
1606 Köpenhamn V, Danmark
Tel. +45 (0)33 12 33 66
Fax. +45 (0)33 12 97 17
richmondhotel@profilhotels.dk
Frukost ingår när du bokar rum via hemsidan Wifi ingår Mitt i city
Richmond Hotel är beläget i Köpenhamns mest livfulla område tätt omgivet av sevärdheter. Efter en dag påstan kan du koppla av i vår eleganta lobby och njuta av något från vår bar. Richmond Hotel har 127 stycken trevligt inredda rum med helkaklade badrum, gratis Wi-Fi, och ett brett TV-utbud, allt för att du som gäst ska trivas hos oss. Vissa av våra rum har även tillgång till balkong i både sol- och skuggläge.
Richmond Hotel erbjuder uppdaterade mötes-och bankettfaciliteter. Våra ljusa och inbjudande lokaler rymmer upp till 120 personer. Såvare sig du vill anordna en större middag eller konferens kan vi hjälpa dig och ditt evenemang.
Ta del av våra
erbjudanden
Upplev våra
Rum
Stay in touch
Hos oss kan du alltid hålla kontakten med nära och kära.
Vi erbjuder gratis wifi på alla våra hotel.
Upplev våra
Möten
Richmond Conferences & Banquets erbjuder möten, event och konferenser i hjärtat av Köpenhamn. Våra ljusa och inbjudande mötes- bankettlokaler har kapacitet upp till 120 deltagare. Vi erbjuder catering för både privatpersoner men även affärsresenärer. Vår duktiga restaurangpersonal kan skräddarsy en frukost och middagsmeny, så att du kan få din konferens såsom du önskar. Vid stora konferenser kan det vara problem med parkeringen men vi har ett avtal med Apcoa parkeringsgarage vid Rasmussen Väg 6, bara 2-3 minuters promenad från hotellet. Parkering är giltigt från kl. 08-18 på vardagar. Parkeringsbiljetterna hämtas på hotellet. Som en nyhet erbjuder vi gratis parkering när du bokar ett heldagsmöte paket!
avnjut
Mat & dryck
Richmond Hotel erbjuder stora möjligheter till evenemang och event. Vi anordnar fester, mottagningar, middagar, födelsedagar, dop, konfirmation, bröllop, etc. Oavsett om ni är 10 eller 100 personer så spelar det ingen roll. Vi tar han om förberedelserna och har lokalerna för ett lyckat evenemang.
Vår trevliga restaurang är ljus och modern med mysig inredning och passar perfekt till en festlig middag precis som den ska vara. Mellan lokalerna finns utrymme som lämpar sig väl för utställningar eller förfriskningar i pausen. Vårt flexibla kök anpassar sig och tar alltid hand om era individuella önskemål. Låt dig inspireras av våra menyer. Buffé eller 2-3 rätters måltider – ta en titt på menyn här.