Copenhagen Plaza

Copenhagen Plaza

Bernstorffsgade 4
DK-1577 Köpenhamn V
Tel. +45 (0)33 14 92 620
Fax. +45 (0)33 93 93 62
copenhagenplaza@profilhotels.dk
Frukost ingår när du bokar ditt rum via vår egna hemsida Wifi ingår Mitt i city
Mitt i centrala Köpenhamn erbjuder anrika Copenhagen Plaza ett bekvämt boende med hög standard och personlig service. Här möter det moderna i funktion och design den tidlösa arkitekturen. Hotellet har utsikt över vackra Tivoli och ligger nära såväl direktförbindelser till flygplatsen som den berömda shoppinggatan Ströget och Rådhusplatsen.
På Copenhagen Plaza finns vår underbara restaurang, Plaza Grill och berömda Library Bar – enligt tidningen Forbes en av världens fem bästa hotellbarer. Dessutom har du som gäst fri tillgång vårt gym. Våra rum är lyxigt och smakfullt inredda med hänsyn till det enskilda rummets arkitektur och ursprungliga fasta interiör och som gäst hos oss har du tillgång till kostnadsfritt WiFi.
Ta del av våra
erbjudanden
Upplev våra
Rum
Stay in touch
Hos oss kan du alltid hålla kontakten med nära och kära.
Vi erbjuder gratis wifi på alla våra hotel.
Upplev våra
Möten
Håll ditt nästa möte på klassiska Copenhagen Plaza, mitt i Köpenhamns centrum. Vi har tre populära konferenslokaler för upp till 40 deltagare. Varje lokal har sin egen stil och känsla så välj en miljö som passar just ditt möte. Gör ditt arrangemang extra omtyckt med ett besök på hotellets restaurang Plaza Grill som specialiserar sig på kött och fisk, direkt från grillen, med stor vinlista därtill. Efter mötet är du välkommen in till den berömda Library Bar som är en oas full av klassisk atmosfär, som upplagt för afternoon cocktails efter mötets slut.
avnjut
Mat & dryck
Copenhagen Plazas restaurang Plaza Grill välkomnar alla gäster, boende på hotellet samt lokala “Köpenhamnare”. Dess exklusiva inredning passar bra för en affärsmiddag men även för en romantisk kväll. Plaza Grills specialitet är grillat kött och grillad fisk men erbjuder även flera smårätter, så att man själv kan komponera ihop sin måltid. Om du inte är så hungrig kan du prova vår klassiska Club Sandwich, Caesar sallad eller charkuteritallrik. Med en bred vinlista har vi något som passar alla smaker. Flera av vinerna finns tillgängliga på glas.
I restaurangen serveras även hotellets frukostbuffé – ingår när du har bokat rum via vår egna hemsida – med alla tillbehör. Även om du inte är gäst hos oss är du välkommen att avnjuta vår generösa frukostbuffé.
Önskar du, som gäst hos oss, hellre bli serverad på rummet hjälper vi till med roomservice. Kontakta receptionen för hjälp.
Hotellets berömda Library Bar är belägen i hjärtat av hotellet. Baren är känd för den fantastiska atmosfären från en bortglömd era. Med mörka och eleganta paneler och Chesterfield möbler man kan sitta och njuta av Köpenhamns bästa cocktails.
Utvalda lördagskvällar spelas live jazz i denna spektakulära miljö. För mer information och jazzkalender kontakta oss eller besök vår hemsida Library Bar.
Måndag – Fredag: 06:30 – 10:00 och 17:00 - 22:00
Lördag: 07:30 – 11:30 och 17:00 - 22:00
Söndag: 07:30 - 11:30
Tel: +45 (0)33 149 262

E-post: copenhagenplaza@profilhotels.dk