Välkommen till Köpenhamn

Hotell & Restauranger

Köpenhamn
Copenhagen Plaza

Mitt i centrala Köpenhamn erbjuder anrika Copenhagen Plaza ett bekvämt boende med hög standard och personlig service. Här möter det moderna i funktion och design den tidlösa arkitekturen.

Läs mer

Köpenhamn
Richmond hotel

Richmond Hotel är beläget i Köpenhamns mest livfulla område tätt omgivet av sevärdheter. Efter en dag påstan kan du koppla av i vår eleganta lobby och njuta av något från vår bar. Richmond Hotel har 127 stycken trevligt inredda rum.

Läs mer

Köpenhamn
Plaza Grill

I en av Köpenhamns verkliga hotell-pärlor, Copenhagen Plaza, ligger vår gemytliga grillrestaurang Plaza Grill. Perfekt belägen precis vid Köpenhamns centralstation och ett stenkast från stadens sevärdheter, shopping och nöjen. Här njuter du av vällagade klassiker och utsökta viner.

Läs mer

Köpenhamn
The Library Bar

En institution bland Köpenhamns vattenhål. I kulturminnesmärkt miljö, av typen engelskt bibliotek, njuter du av cocktails, viner eller kanske en öl. Men framför allt av hög stämning och klassiskt god service.

Läs mer

Ta del av våra
erbjudanden
Stay in touch
Hos oss kan du alltid hålla kontakten med nära och kära.
Vi erbjuder gratis wifi på alla våra hotel.

Destination

Köpenhamn

Köpenhamn har attraktioner och sevärdheter för alla smaker och intresse - och de flesta av dem är inom gångavstånd. De tre mest kända attraktionerna i staden är förmodligen den gamla nöjesparken Tivoli, statyn av den lilla sjöjungfrun och Christiania.

Köpenhamn har mycket att erbjuda. Med en historia som går tillbaka till 1043, är staden full av historiska landmärken, betydande byggnader och intressanta sevärdheter och museer.

Besök Nyhavn som är en av Köpenhamns absoluta turistmagneter. Det är en perfekt plats att avsluta en lång dag. Köpenhamn har många inredningsbutiker där du kan hitta de stora danska designmärkena. I matväg så erbjuder Köpenhamn alltifrån sina berömda Pølsevagnar till restauranger som har blivit belönade med stjärnor i Guide Michelin. Så det finns gott om möjligheter att prova det nordiska köket!