Calmar Stadshotell

Calmar Stadshotell

Frukost ingår Wifi ingår Mitt i city
Vid Stortorget mitt i Kalmar ligger Calmar Stadshotell. Ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster med en personlig och avkopplande miljö. Alla kommunikationer finns runt hörnet.
På hotellet finns flera sköna mötesplatser. Vinterträdgården och biblioteket. Pipes of Scotland vår egen pub med stort öl- och whiskysortiment, vällagad och god mat. I våra konferens- och festlokaler arrangerar vi möten, baler, banketter, bröllop, nattklubb och fester. Kostnadsfritt WiFi för uppkoppling hem eller en arbetsstund. Vill du arbeta ostört eller bara läsa en bok är du välkommen till vårt bibliotek. Fri kaffebufféstår uppdukad i lobbyn hela dagen. ProfilHotels goda och näringsrika frukost väntar dig efter en god natts sömn. Kommer du med bil finns vårt varmgarage.
Ta del av våra
erbjudanden
Upplev våra
Rum
Stay in touch
Hos oss kan du alltid hålla kontakten med nära och kära.
Vi erbjuder gratis wifi på alla våra hotel.
Upplev våra
Möten
Calmar Stadshotell har flera naturliga mötesplatser; vinterträdgården där vår härliga frukost serveras, biblioteket samt vår skotska pub, Pipes Of Scotland, där du kan kombinera ditt möte med något gott från baren eller en matbit. Utöver det erbjuder vi sju storslagna fest- och konferensrum som inbjuder till kreativa möten, med plats för upp till 200 personer. Är ni fler kan vi erbjuda Kalmarsalen, med plats för upp till 800 personer, två kvarter bort. All modern teknik finns att tillgå.
avnjut
Mat & dryck
Pipes of Scotland är vår egen skottlandsinspirerade pub belägen i hotellet, mitt i centrum vid Stortorget. Lokalen i den hundraåriga byggnaden har en speciell karaktär med högt i tak och häftig inredning. Här finns Kalmars största utbud av fatöl och whisky. Dessutom serverar vi passande tilltugg och en årstidsbaserad middagsmeny. Läs mer här om Pipes Of Scotland.
Vi bjuder på en kaffebuffé som står uppdukad i lobbyn under hela dagen och efter en god natts sömn väntar en fräsch och näringsrik frukost i vinterträdgården. Har du bråttom på morgonen finns det möjlighet att ta med dig frukosten när du lämnar hotellet. Vi packar en B-FAST frukostpåse som du kan äta då det passar dig. Säg bara till i receptionen så ordnar vi så att du får med dig det du behöver för en bra start på dagen.
Mån-Tor 17:00-23:00
Fre-Lör 16:00-01:00
Lunch serveras Mån–Fre 11.30 – 13.30
Tel: +46 (0)480-496909

E-post: kalmar@pipesofscotland.se