Välkommen till Kalmar

Hotell & Restauranger

Kalmar
Calmar Stadshotell

Vid Stortorget mitt i Kalmar ligger Calmar Stadshotell. Ett modernt hotell med historisk charm som möter hotellets gäster med en personlig och avkopplande miljö. Alla kommunikationer finns runt hörnet.

Läs mer

Kalmar
Pipes of Scotland

Pipes of Scotland är vår pub, med allt som hör skotsk gästfrihet till: trevlig stämning, stort öl- och whiskysortiment, välsmakande mat och skotska traditioner. Här ska alla trivas och känna sig hemma. Även om du är nybörjare på whisky eller om du är en riktig kännare, så är du välkommen. Vi har ett utbud av hela 58 olika sorters whisky. Och inte nog med det; vi kan öl och god mat också!

Läs mer

Ta del av våra
erbjudanden
Stay in touch
Hos oss kan du alltid hålla kontakten med nära och kära.
Vi erbjuder gratis wifi på alla våra hotel.

Destination

Kalmar

En stad där dåtid möter nutid med avkoppling och puls.Kullerstensgator kantar staden tillsammans med historiska byggnader och charmiga innergårdar. I Kalmar har du alltid närheten till havet och många badplatser finns både i de centrala delarna, men även utanför staden.

Kalmar är en stad att besöka året runt med inte bara charmig kultur och ett slott med många historier, utan även stort utbud av shopping, restauranger och pubar. Här finns upplevelser för både den som söker en utmaning i löpning, cykling, triathlon och många andra sporter.

Stadens intresse i sport och hälsa visar sig genom de många utmaningar som finns att anmäla sig till. Här cyklar man gärna runt staden! För den som intresserar sig av Kalmars historia och kultur erbjuds även omtyckta guidade stadsvandringar. Tillgängligheten för kommunikationer gör även staden väldigt attraktiv, flygplatsen ligger endast 10 minuter från stadskärnan.