Hotel Savoy

Hotel Savoy

Brunnsgatan 13-15
553 17 Jönköping
Tel. +46 (0)36 17 32 90
Fax. +46 (0)36 17 32 95
hotelsavoy@profilhotels.se
Frukost ingår Wifi ingår Mitt i city
Hotel Savoy är ett designhotell utformat för den moderna resenärens behov och med det personliga hotellets charm. Alla våra 90 nyrenoverade rum har sängar från Carpe Diem, rainshower duschar, Wi-Fi m.m. allt för att du som gäst ska trivas hos oss. Hotel Savoy är centralt beläget med närhet till det mesta såsom nöjen, shopping, kultur och med endast 5 minuters gångavstånd till Centralstationen. Frukostbuffén serveras i vårt mysiga brasserie, Sofiehof som även har öppet för lunch och middag.
Om du vill motionera under din vistelse hos oss såär det gratis att träna i vårt välutrustade gym.Koppla sedan av i vår relaxavdelning som erbjuder både bubbelpool och bastu. Hotel Savoy har 3 konferenslokaler med dagsljus, projektor, högtalare och Wi-Fi. Sofiehof Underjord är en unik lokal med privat lounge och bar för kick-off, föredrag och produktvisningar.
Ta del av våra
erbjudanden

Upplev en ny stad i sommar!

Vi firar sommaren med extra sköna sommarpriser på våra tio ProfilHotels. Välkommen att boka på något av våra tio hotell i Sverige och Danmark!

Golf Unlimited – 3 dygn med hotell och golf

Ett 3-dagarspaket som inkluderar det mesta en golfentusiast kan önska sig - med boende, middag och greenfee (obegränsat spelande på sex banor).

Komboresa med hotell och golf i Jönköping

Gillar du att spela golf? Då kommer du gilla det här erbjudandet som inkluderar både golf på populära Sand Golf Club och vistelse på Hotel Savoy.

En weekend med hotell och spa i Jönköping

Det bästa av två världar – en weekendutflykt med både hotell och spa! Hotel Savoy erbjuder tillsammans med Nordic Wellness Atlantis Spa olika weekendpaket.

Romantisk weekend på Hotel Savoy i Jönköping

Fly vardagen tillsammans med någon du bryr dig extra mycket om genom att boka in en härlig weekend hos oss, med en flaska mousserande, 3-rättersmeny och övernattning!
Upplev våra
Rum
Stay in touch
Hos oss kan du alltid hålla kontakten med nära och kära.
Vi erbjuder gratis wifi på alla våra hotel.
Upplev våra
Möten
Det är ofta de små detaljerna som gör hela upplevelsen. Hos oss finns konferensmöjligheter för både det lilla affärsmötet och den större konferensen. Tillsammans med er tar vi gärna fram den bästa lösningen och väljer konferenslokal efter syftet för er sammankomst. Allt för att ni skall få ut mesta möjliga av mötet. Funktionella rum för effektiva möten. Vi har döpt våra möteslokaler efter de fyra elementen Vind, Vatten, Eld & Jord. Elementen symboliserar personlig utveckling såväl som att lära av varandra, precis vad en konferens har som mål. Alla konferenslokaler har dagsljus, projektor, högtalare, Wi-Fi, whiteboard, blädderblock och bra ventilation, så ni orkar vara effektiva hela dagen. Vatten och frukt finns i lokalen. Så kom och konferera i högklassiga konferenslokaler med inspirerande miljö I vårt mysiga Brasserie Sofiehof serverar vi fika, lunch och middag.
avnjut
Mat & dryck
Välkommen till Sofiehof kök&bar, hotellets informella brasserie i elegant inramning – är en krog, bar och mötesplats för alla tillfällen och varje plånbok. Här trivs hotellgäster, nykära par och partysugna bargäster tillsammans med representationsgäster.
Besök Sofiehofs hemsida för meny, boka bord och mer info om afterwork och event m.m.
Måndag – Lördag 17.00 - Sent
Tel: +46 (0)36-30 03 90

E-post: info@sofiehof.com