Välkommen till Jönköping

Hotell & Restauranger

Jönköping
Hotel Savoy

Hotel Savoy är ett designhotell utformat för den moderna resenärens behov och med det personliga hotellets charm. Alla våra 90 nyrenoverade rum har sängar från Carpe Diem, rainshower duschar, Wi-Fi m.m. allt för att du som gäst ska trivas hos oss.

Läs mer

Jönköping
Sofiehof

Sofiehof är ett informellt brasserie i elegant inramning – krog, bar och mötesplats för alla tillfällen och varje plånbok. Här trivs hotellgäster ihop med lokala representationsmiddagar, nykära par och partysugna bargäster. Menyn bygger på svenska och internationella klassiker med en vinlista som tillfredsställer både konnässören och gänget som tar ett glas vitt före bion.

Läs mer

Ta del av våra
erbjudanden

Upplev en ny stad i sommar!

Vi firar sommaren med extra sköna sommarpriser på våra tio ProfilHotels. Välkommen att boka på något av våra tio hotell i Sverige och Danmark!

Golf Unlimited – 3 dygn med hotell och golf

Ett 3-dagarspaket som inkluderar det mesta en golfentusiast kan önska sig - med boende, middag och greenfee (obegränsat spelande på sex banor).

Komboresa med hotell och golf i Jönköping

Gillar du att spela golf? Då kommer du gilla det här erbjudandet som inkluderar både golf på populära Sand Golf Club och vistelse på Hotel Savoy.

En weekend med hotell och spa i Jönköping

Det bästa av två världar – en weekendutflykt med både hotell och spa! Hotel Savoy erbjuder tillsammans med Nordic Wellness Atlantis Spa olika weekendpaket.

Romantisk weekend på Hotel Savoy i Jönköping

Fly vardagen tillsammans med någon du bryr dig extra mycket om genom att boka in en härlig weekend hos oss, med en flaska mousserande, 3-rättersmeny och övernattning!
Stay in touch
Hos oss kan du alltid hålla kontakten med nära och kära.
Vi erbjuder gratis wifi på alla våra hotel.

Destination

Jönköping

I Jönköping finns gott om museer, t.ex. Tändsticksmuseet, John Bauers museum, Husqvarna Museum och Rosariet på Rosenlund.

Den populära Vätternrundan passerar förbi cykelstaden Jönköping, och här finns flera ställen att hyra cyklar för att ta sig runt de vackra vyerna i Jönköping. Här finns utöver närheten till Smålands hav Vättern, även Munksjön och Rocksjön, båda två trevliga sjöar att promenera, springa och cykla runt.

Besöker ni Jönköping med barnen är Jönköpings Stadspark väl värt ett besök. Här finns flera lekplatser, djurhagar, samt en fantastik utsikt över hela Jönköping.