Hotel Opera

Hotel Opera

Nils Ericsonsgatan 23
411 03 Göteborg
Tel. +46 (0)31-80 50 80
Fax. +46 (0)31-80 58 17
hotelopera@profilhotels.se
Frukost ingår Wifi ingår Mitt i city
Med innerstadens bästa läge, precis vid Drottningtorget mitt i Göteborg finner ni Hotel Opera. Med närhet till Operan, Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan, Liseberg och stadens övriga kultur- och nöjesliv på bekvämt gångavstånd ger vi dig en unik valfrihet. Bara ett stenkast bort hittar du även shoppingstråken i Nordstan och de mysiga kvarteren i centrala Göteborg
Vi har 198 rum fördelat i två sammanbyggda fastigheter. Den klassiska delen, med anor från sekelskiftet inhyser 74 comfortrum och en svit. Den moderna entréfastigheten från 2008 inhyser 123 standardrum, superiorrum samt juniorsviter. För din bekvämlighet finns även ett wellnesscenter med ett mindre gym för Dig som gillar att träna eller söker avkoppling i en ny skön miljö. I vår restaurang serveras vår fantastiska frukostbuffé varje morgon och kvällstid öppnar vi upp restaurangen för middagsgäster.
Vi bjuder våra gäster på gratis wellness när man bokar rum via Profilhotels hemsida.
Ta del av våra
erbjudanden

Upplev en ny stad i sommar!

Vi firar sommaren med extra sköna sommarpriser på våra tio ProfilHotels. Välkommen att boka på något av våra tio hotell i Sverige och Danmark!

Boka boende och Liseberg Prio

Med Lisebergs Prio-paket är du välkommen till parken redan klockan 9.30, vilket ger dig hela 1 ½ timme att åka så mycket du hinner innan nöjespaken öppnar sina portar för allmänheten.

Sköna söndag

Förläng helgen eller kickstarta veckan. Unna Dig ett avslappnande bad i wellnesspoolen och låt värmen i bastun mjuka upp stela leder.

Shop til’ you drop

Med vårt shopping erbjudande får Du både rabatt och avkoppling. Upp till ca 30% rabatt när Du bokar vårt shoppingpaket
Upplev våra
Rum
Stay in touch
Hos oss kan du alltid hålla kontakten med nära och kära.
Vi erbjuder gratis wifi på alla våra hotel.
Upplev våra
Möten
Hotel Opera erbjuder er en modern miljö och ändamålsenligt inredda konferenslokaler i Göteborg. Möbleringen för er konferenslokal utformas efter antal deltagare och konferensens innehåll. Vi skapar förutsättningar för ett lyckat möte, oavsett mötets karaktär inkl videokonferens. Vi erbjuder konferenslösningar för hel- eller halvdagsarrangemang. I våra paket ingår kaffe, lunch och middagar, samt någon form av avslutande aktivitet – allt efter sällskapets önskemål. Hotel Opera är ditt affärshotell som skapar helhetslösningar och kombinerar effektiva arbetspass med avkopplande gemenskap. Kontakta vår konferensavdelning direkt för mer information om hur vi skapar perfekta förutsättningar för er konferenslokal.
Avnjut
Mat & dryck
I hotellets restaurang avnjuter ni varje morgon en stor härlig frukostbuffé, för att sedan vara redo för en effektiv och händelserik dag. I restaurangen kan du även avnjuta en god lunch eller en härlig middag. Alla måltider intas i en avkopplande miljö som tillsammans med god mat fullbordar en lyckad matupplevelse.
I anslutning till restaurangen hittar du vår mysiga loungebar, en plats att samlas på eller att bara ta det lugnt. Välkommen!


ÖPPETTIDER

Öppetider Frukost
Måndag – fredag, kl. 06.30 – 10.00 | Lördag – Söndag, kl. 07.00 – 11.00
Det går även att boka frukost alla dagar, 125 kr/person. Tala med receptionen.

  Lunch
Måndag – fredag, kl. 11.30 – 14.00

  Restaurang
Tisdag – lördag, kl. 18.00-22.00

   Tel: +46 (0)31-80 50 80
  E-post: hotelopera@profilhotels.se