Välkommen till Göteborg

Hotell & Restauranger

Göteborg
Hotel Opera

Med innerstadens bästa läge, precis vid Drottningtorget mitt i Göteborg finner ni Hotel Opera. Med närhet till Operan, Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan, Liseberg och stadens övriga kultur- och nöjesliv på bekvämt gångavstånd ger vi dig en unik valfrihet. Bara ett stenkast bort hittar du även shoppingstråken i Nordstan och de mysiga kvarteren i centrala Göteborg.

Läs mer

Ta del av våra
erbjudanden

Upplev en ny stad i sommar!

Vi firar sommaren med extra sköna sommarpriser på våra tio ProfilHotels. Välkommen att boka på något av våra tio hotell i Sverige och Danmark!

Boka boende och Liseberg Prio

Med Lisebergs Prio-paket är du välkommen till parken redan klockan 9.30, vilket ger dig hela 1 ½ timme att åka så mycket du hinner innan nöjespaken öppnar sina portar för allmänheten.

Sköna söndag

Förläng helgen eller kickstarta veckan. Unna Dig ett avslappnande bad i wellnesspoolen och låt värmen i bastun mjuka upp stela leder.

Shop til’ you drop

Med vårt shopping erbjudande får Du både rabatt och avkoppling. Upp till ca 30% rabatt när Du bokar vårt shoppingpaket
Stay in touch
Hos oss kan du alltid hålla kontakten med nära och kära.
Vi erbjuder gratis wifi på alla våra hotel.

Destination

Göteborg

Omgivet av karga klippor, djupa skogar, stilla sjöar och det brusande havet i väster ligger Göteborg. I ingen annan stad är den svenska naturen så närvarande som här.

Här finns öppna vidder och undersköna öar alldeles in på knuten. Göteborg är en växande, grön storstad med ett rikt kulturliv, restauranger i världsklass och en spännande historia.

Göteborg erbjuder även bra shopping, den stora nöjesparken Liseberg och ett rikt nöjesliv.

Gå på festivaler som Way Out West, besök Kulturkalaset eller strosa runt med en glass i Hagaparken.

I Göteborg upplever du Sverige på riktigt.