Upplev en ny stad i sommar

– med sköna sommarpriser på ProfilHotels

Vi firar sommaren med extra sköna sommarpriser på ProfilHotels! Mellan den 20 juni och 21 augusti får du upp till 20 % rabatt på ditt boende hos oss.

Boka redan nu och upplev allt vad sommaren har att erbjuda i någon av de åtta städer vi finns i – från Köpenhamn i söder till Umeå uppe i norr. Alla våra hotell har centrala lägen med nöjen, kultur och shopping runt husknuten.

Så här bokar du:
Bokas via den här hemsidan minst tre dygn innan ankomst. För att få din rabatt uppger du rabattkod ”SUMMER” när du gör din bokning (i fältet ”kampanjkod” på bokningssidan).

Välkommen till oss!

Regler och villkor: Erbjudandet gäller i mån av plats för övernattning mellan 2016-06-20 och 2016-08-21. Bokas minst tre dygn innan ankomst med rabattkoden ”Summer”, förskottsbetalas och är inte om- eller avbokningsbart. Rabatten varierar beroende på bokat datum och tillgänglighet.

Boka

Vi ses i solen på Pipes veranda i Kalmar!

I sommar har vi fina premiärpriser på vår nya uteservering! Öppet alla dagar mellan den 24 juni och 21 augusti från klockan 15.00.

Upplev en ny stad i sommar!

Vi firar sommaren med extra sköna sommarpriser på våra tio ProfilHotels. Välkommen att boka på något av våra tio hotell i Sverige och Danmark!

Boka boende och Liseberg Prio

Med Lisebergs Prio-paket är du välkommen till parken redan klockan 9.30, vilket ger dig hela 1 ½ timme att åka så mycket du hinner innan nöjespaken öppnar sina portar för allmänheten.